до админа

Докладвайте тук за проблеми открити по време на игра.

Re: до админа

Мнениеот redfennn на Вто Мар 09, 2010 9:29 pm

а вие неможете ли да се усетите че това със класните играчи е просто закачка и шега ? а колкодо до другите обиди .. да седя в lobby някой да ме нарежда и аз да си мълча така ли ? или някои от така наречените "админи" да ми избивате комплекси .. като сте някакви в сайта и да ми слагате бан ? първо нареждате после банвате ? мисля че избивате комплекси .. защот в сайта сте "някакви" а на вън никакви .. сигурем сам че сега със този мой пост .. няма да ми бъде махнат бана .. но се замислете над това което казах
redfennn

Мнениеот BgOnlineGames на Вто Мар 09, 2010 9:40 pm

Какво значи да си някой навън? Ти някой ли си? Аз съм си аз и съм това което съм и съм ок с това. Това което правя в сайта го правя по задължение а не защото ми доставя удоволствие да спирам чатове и да се занимавам с хорските взаиноотношения.
P.S. не е зле да видиш какво означава думата комплекс преди да я използваш. В това изречение както си я написал не се връзва. Комплекс означава сложен , съвкупен...
BgOnlineGames
Site Admin

Мнениеот redfennn на Сря Мар 10, 2010 8:03 pm

много добре ме разбрахте какво искам да кажа .. айде кажете сега ще ми бъде ли махнат бана или не .. да не продължаваме да пишем там че много се заточи разговора .. ако има нещо и сам обидил някои се извинявам .. и айде кажете и всичко да прикючва ... ако НЕ чао и успех
redfennn

Мнениеот ne_moga_da_igraq на Чет Мар 11, 2010 1:22 pm

"така наречените админи"......а , ве човече и ти ли незнеш или се правиш на незнаещ(алтав) , че в сайта няма админи.
Че никой не ти се прави на велик, освен ти сам на себе си.
Я, ме осветли , какво означава :"тук избивате комплекси, а навън сте никои"....?!?!??!!?
Знеш ли , според мен само тези Ти изрази, показват какво е държанието ти в сайта(в лоби, в стая, по време на игра или като зрител).
Аз поне съм била неведнъж и двапъти свидетелка на ужасното ти държание.
Знаеш ли......някак си не ми харесват хорица дето изливат кофа с помия върху другите и после казват едно протоколно извинявай.
Че ти дори в последния си пост искайки да ти бъде премахнат банна, пак поставяш условия(немисля, че си в подходяща позиция за това)
Айде направи си изводите сам за себе си какво поведение имаш...........
ne_moga_da_igraq

Предишна

Назад към Докладване за проблеми